19 okt - Okategoriserade

“Den e vi” – Teaterföreställning

“Den e vi är en teaterföreställning som bygger på ungdomars verkliga berättelser om livet på platser som framförallt uppmärksammas i samband med bilbränder och upplopp. En skildring av ett Sverige som inte beskrivs på löpsedlarna, från små bruksorter och förorter i södra Sverige till samiska byar i norr. Bakom rubrikerna finns de som överlever den hårda vardagen och lyckas. De som äger drivkraften och viljan. Den E Vi förmedlar mörkret men även hoppet, förtvivlan men även modet, men främst av allt stoltheten. Den e vi.”

Vi på fryschillet ska besöka teaterföreställningen på dramaten den 4:e december klockan 19.00.

Anmäl dig till solveig.klaas@fryshuset.se om du vill följa med. Tänk på att det bara finns ett begränsad antal platser!